Fanatic i Duotone łączy się w jedną spółkę.

Awatar użytkownika
redpillz

Fanatic i Duotone łączy się w jedną spółkę.

Post autor: redpillz »

https://www.duotonesports.com/en/windsu ... r-of-unity

Chyba dobrze dla rozwoju sportu i sprzętu. Nie posiadam produktów Duotone ale deski Fanatic palą gumę za mniejsze pieniądze ;)
Czy będą jeszcze lepsze pod innym logo?
Awatar użytkownika
myst

Re: Fanatic i Duotone łączy się w jedną spółkę.

Post autor: myst »

Ten news mnie zdziwił, ale w końcu przebiłem się przez warstwę marketingu i znalazłem informację, że Fanatic należy do Boards&More od samego początku B&M, czyli już 23 lata, podobnie było z Mistralem oraz F2. W każdym razie mało kto ma Fanatica z czasów, gdy Fanatic był w rękach Fanatica. ;)

Nie spodziewałbym się zmian w deskach większych niż te coroczne, ale nie zdziwię się, jeśli zmianie znaczka będzie towarzyszyć np. wzrost cen czy mocno odświeżone grafiki na pokładach. A kultowej marki szkoda, ciekawe czy im to w długiej perspektywie wyjdzie na plus.
Awatar użytkownika
redpillz

Post autor: redpillz »

Odświeżona grafika by się przydała bo ładne Falcony to były te biało czerwone z 2018 roku a potem z roku na rok coraz gorzej z tymi kolorami. Fanatic Jag trochę lepiej wygląda. Jeżeli chodzi o wzrost cen to nie jestem z grupy osób która kupuje nowy sprzęt i co roku także mnie to nie martwi za bardzo. Używany sprzęt jest lepszy ale trzeba go upolować.
Awatar użytkownika
myst

Post autor: myst »

No tak, właściwie to te deski już wyglądały jak Duotone od paru lat... Też jestem fanem polowania na używane ;)
ODPOWIEDZ